Home / Zabava / Vrištaće od zadovoljstva: Žene priznaju da ih ovo uvek raspameti

Vrištaće od zadovoljstva: Žene priznaju da ih ovo uvek raspameti
Bilo da ste u potrazi za dobrom zabavom ili dugotrajnom vezom za koju je neophodno da vežete devojku za sebe, seksualne veštine vrlo su važan faktor. Ukoliko zadovoljite žensku na pravi način u krevetu, ona će poželeti da se to dogodi ponovo, i ponovo, i ponovo… Stoga je važno da naučite efektne seksi trikove, a ovde možete da pronađete nekoliko dobrih saveta, koje, šta više, podupiru i priznjanja žena o njihovim iskustvima iz kreveta:

1. Aludiranje, nagoveštaj. Čak 7 od 10 žena reklo je kako ih jako uzbuđuje kada ih partner provocira, nagoveštava, navodi na pojedine situacije u seksu. Ukratko, kada nisu sigurne koji je njegov sledeći potez, promena tempa i slično.

2. Faktor iznenađenja. U jednakoj meri žene su rekle kako ih neočekivan seks ili seks u neočekivanoj situaciji jako uzbuđuje.

3. Prekidi. Žene, njih 6.5 od ukupno 10, na ivici su kada muškarac stimuliše njen klitoris, ali na način da joj pruži, a potom uskrati to zadovoljstvo.

4. Slojevitost. Žene dožive orgazam kada im muškarci pružaju oralni seks, ali na način da ne krenu odmah prema klitorisu, već obljube sva okolna područja, a tek se onda posvete vrhu venerinog brega.

5. Doslednost. “Nemoj menjati to što radiš”. Za tu su opciju glasale 6.5 žena od njih 10. Žene vole ponavljanja. Ako primetite da im nešto prija, ne prekidajte.

6. Ritmičnost. Čak 8 od 10 žena izjasnilo se kako im je jako važno pravo tempiranje. Opisale su kako orgazam doživljavaju ako je seks ritmičan, gotovo kao u pesmama, te počinje, kulminira i završava se u pravom trenutku.

7. Povratna poruka. Reakcije na seks i njihovo interpretiranje važno je za 9 od 10 žena. “Pročitati” šta partner oseća i dati do znanja kako je njoj, razlog je za orgazam.

8. Kruženje. Bez obzira da li je reč o jeziku ili vrhu polnog organa, žene u ovoj anketi rekle su kako im je kruženje oko klitorisa toliko intenzivno, da često brzo dožive orgazam.

(srbijadanas.cm)

439
Advertisement

Leave a Reply