Home / Showbizz / VIDEO: Napad vuka na devojčicu u Beo Zoo vrtu

VIDEO: Napad vuka na devojčicu u Beo Zoo vrtu
Vuk je curicu napao  i završila je u bolnici na odjelu plastične kirurgije. Napad je bio u “beba zoo vrtu” gdje je volonterka životinju šetala na povodcu.

Objavljen je video napada vuka na djevojčicu (2) u zoološkom vrtu u Beogradu. Vuk je, podsjetimo, curicu napao u travnju. Djelatnici ZOO-a su tada rekli da je životinja stara deset mjeseci te da ga je u trenutku napada na lancu šetala volonterka što se može vidjeti na videu u posjedu Telegrafa. Curicu je žena vodila za ruku i dok su prolazile pored vuka i volonterke, on je skočio na nju i ugrizao je za leđa. Napad je bio u tzv. “beba zoo vrtu” gdje je vuk bio smješten s ostalim mladuncima.
Djevojčica je završila u bolnici na odjelu plastične kirurgije.

Vuk Bojović, direktor ZOO-a je tada saslušan za kazneno djelo. Rekao je da se volonterka igrala s vukom i da mu je bacala lopticu.

– Naišla je curica i vuk ju je napao da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu – rekao je Bojović. Rekao je da je vuk nakon napada vraćen u kavez. Riječ je o životinji koju su othranili ljudi, a dotada nije bila agresivna.

Naglasio je i da niti jednu agresivnu životinju ne puštaju iz kaveza.

24sata.hr

447
Advertisement

Leave a Reply