Home / Showbizz / Romantika: 11 najromantičnijih po*no filmova

Romantika: 11 najromantičnijih po*no filmova
Kada pričamo o po*nografiji, romantika nije prva stvar koja nam pada na pamet. Štaviše, verovatno nije ni deseta stvar na koju pomislimo.

Ipak, po*nići mogu biti itekako romantični, a ako nisu romantični, onda se autori barem trude da ispričaju suvislu priču između nepovezanih scena raspojasanog seksa, što takođe nije za bacanje. A budući da je Dan zaljubljenih stigao, krajnje je vreme da vas uputimo u neke nežnije, senzualnije i romantičnije po*no filmove koje sa boljom polovinom možete pogledati.

I zato, ako ste se zasitili Hjuaa Granta, Meg Rajan, Toma Henksa, Džulije Roberts i ostalih zvezda romantičnih komedija, možda je vreme da date šansu po*nićarima.

1. “Torn” (2012)

Oženjeni muškarac upoznaje mlađu devojku koja ga upotpunjuje, shvata i inspiriše, a on je rastrgan oko toga šta treba da učini. Ovo je kompleksno i romantično istraživanje ljubavi, partnerstva i strasti. Ne očekujte sad baš neka posebna oskarovska glumačka ostvarenja, ali trude se i to je ono najbitnije.

2. “Heart Strings” (2011)

Sadržaj kaže da je ovo priča o mladoj ženi koja počinje da uviđa da je došlo vreme za novu romansu jednom kad se misteriozni stranac pojavi u nenom gradiću. “Ko je on i koja je njegova priča”, zapitaćete se ako već niste “završili” posao u prvih deset minuta.

3. “Marriage 2.0” (2015)

Ovo je film koji istražuje ideju iskrenog otvorenog braka, a ako ste se oduvek pitali kako je biti u braku sa osobom koju volite dok istovremeno istražujete seksualnost sa drugim osobama, ovo je film koji ste tražili… Na Po*n Habu. Oni koji su film pogledali tvrde da ih je naterao da razmisle o bezuslovnoj ljubavi i dokle su spremni da idu zbog voljene osobe. Svi drugi su verovatno prestali da gledaju nakon što su se ispraznili.

4. “The Opening of Misty Beethoven” (1976)

Iako postoje mnogi moderni filmovi koji se ovom temom bave bolje, klasik iz 1976. je i dalje jedan od najboljih romantičnih po*nića svih vremena. Radi se o kombinaciji Pigmaliona i mjuzikla “My Fair Lady”, a sve se završava savršenim romantičnim hepiendom.

5. “An Office Romance” (2010)

“New Sensations” se specijalizovao za romantične po*niće, a ovo je njihov prvi film. Nešto kao klasična romantična komedija, ali sa scenama pravog seksa između zgodnih ljudi. Neki tvrde da ih je iskreno zanimalo kako se film završava jer se radi o stvarima koje smo svi iskusili u jednoj fazi života – romansom na radnom mestu. Da, neki stvarno gledaju po*niće zbog priče.

6. “The Sexual Liberation of Anna Lee” (2013)

Seksualno nezadovoljna žena otkriva potpuno novi svet nakon što odluči da prigrli svoju perverznu stranu i tokom terapije započinje vezu sa pacijentom koji se takođe bori protiv svojih unutrašnjih demona. Seksualno oslobođenje uvek je zanimljiva tema, a gledaoci otkrivaju tanku granicu koja postoji između “dobrih” i “loših” devojaka. Ne osuđujte, neko je stvarno verovao da je ovo priča koju treba ispričati.

7. “Aftermath” (2014)

Drama! Mladić pokušava da dozna pravu istinu o pokojnom ocu nakon što upoznaje misterioznu ženu iz njegove prošlosti. Ono što otkriva o ocu pomoći će mu da otkrije i pravu istinu o sebi. Ponavljamo, drama.

8. “Paint” (2013)

paint

Ako ste u potrazi za filmom o lezbijskom ljubavnom trouglu, ne tražite dalje. Devojka upoznaje devojku, devojka se zaljubljuje u devojku, devojka upoznaje mladića, devojka zavodi mladića, devojka mora da odluči između mladića i devojke.

9. “Lost & Found” (2011)

Mladić svojoj seksi komšinici pomaže da pronađe izgubljenog psa, ali ni u jednom trenutku joj ne otkriva svoju tajnu – on zna gde se pas nalazi. U isto vreme dva druga para pronalaze put do ljubavi. Deluje vam kao nepotrebno zakomplikovan sadržaj običnog po*nića? Romantičnije je nego što se na prvi pogled čini. Romantika curi na sve strane.

10. “The Wedding Day” (2010)

Ovo je film koji je mnoge naveo da dobro razmisle o povratku tradicionalnim vrednostima – po*nićima sa kvalitetno ispričanom pričom. Istina, priča je jednostavna (ljubavnik iz prošlosti pojavljuje su pre vjenčanja i unosi probleme u savršenu vezu), ali funkcionira. Sve što ste oduvek hteli da pogledate sa devojkom. Naravno, ako vas devojka ne ostavi istog trenutka kad joj predložite zajedničko gledanje “romantičnog po*nića”.

11. “Fallen” (2008)

Ne, ovo nije film s Denzelom Vošingtonom i Džonom Gudmanom, ali i dalje se radi o palom anđelu koji luta zemljom. Ali, ona ljude ne pretvara u ubice već traži ljubav sve dok ne naiđe na dečka devojke za koju je bila zadužena na početku filma. Komplikovna priča, puna seksa i odlična za gledanje u paru. Tako barem tvrde stručnjaci za rom-po*n.

(Kurir)

511
Advertisement

Leave a Reply