Klikom na sliku pristupite sajtu.

Posle tri sina željela je roditi djevojčicu, ali onda je njen stomak počeo da raste – Zabavni Sajt
Home / Zabava / Posle tri sina željela je roditi djevojčicu, ali onda je njen stomak počeo da raste

Posle tri sina željela je roditi djevojčicu, ali onda je njen stomak počeo da raste
Život se naprosto činio savršenim za Chloe i Rohana Dunstana. Imali su tri predivna sina, topao dom i porodicu puno ljubavi – no, oboje su znali da nešto nedostaje. Željeli su i jednu djevojčicu u porodici, te su odlučili raditi na tome.

Prije nego što su saznali da je Chloe trudna, moglo se primjetiti kako njen stomak raste ubrzano i to da je veći nego što je za očekivati. Kako je shvatila njeni hormoni su se poremetili, i njeno tijelo se u potpunosti promijenilo.

ultrazvuk-300x212

Kada su otišli kod ljekara, saopštio im je novosti. Chloe je nosila trojke. Naprosto nisu mogli vjerovati da im se to dešava.

Nakon što su kontrolisali trudnoću ultrazvukom, ljekari su vidjeli da se dvije bebe razvijaju dobro, a da se treća bori za život.

Ispred roditelja je stavljen izbor, da li da puste da se samo dvije bebe razviju bez ikakvih rizika, ili da svo troje djece rodi ali prije vremena. Nakon što je trudnoća prolazila, Chloe i njen muž su odlučili zadržati svo troje djece i donijeti ih na svijet. Srećom. svi su bili zdravi, zbrinuti i od njih je jedna bila djevojčica, a dvojica dječaci.

djeca1-300x253

Kako kažu život im ne može biti zanimljiviji i ispunjeni su još većom količinom ljubavi.

virealno

354
Advertisement

Leave a Reply