Home / Showbizz / Pjevačica Lepa Brena htjela je da pokaže da nije štekara, pa se bez blama pohvalila da za cipele daje 12.000 e

Pjevačica Lepa Brena htjela je da pokaže da nije štekara, pa se bez blama pohvalila da za cipele daje 12.000 e
Pjevačica Lepa Brena htjela je da pokaže da nije štekara, pa se bez blama pohvalila da za cipele daje 12.000 eura, iako je “Elektroprivredu Srbije“ oštetila za više miliona dinara, piše Informer.

92403_brena boba

Srbijanski list Informer je objavio poprilično oštar tekst o Lepoj Breni, a koji vam prenosimo u cjelosti:

– Bahata Fahreta Živojinović alijas Lepa Brena definitivno se sprda sa narodom! Dok u Beogradu i na Zlatiboru krade struju, bez blama se hvali kako 12.000 eura baca za samo par cipela.

Vlasnica “Granda“ se sunčala u Opatiji, gdje su jahte bogataša, ali je svoj brod usidrila u Rijeci, jer je tamo mnogo jeftinije. Na komentare da je prava štekara i da je uštedjela najmanje 2.000 eura, pjevačica je pokušala nespretno da se odbrani riječima:

– Nisam uštedjela 2.000 eura, nego 12.000 eura, što je velika razlika. Bar za mene. Par cipelica! – bezobrazno je odgovorila Brena, zaboravivši da “Elektroprivredi“ duguje više miliona dinara.

Jugoslovenska folk zvijezda i bivši teniser bili su gosti na jednoj svadbi u Opatiji, poslije koje su odlučili da se baškare na novoj jahti. Kada su im se mještani podsmijavali što su izabrali jeftiniju parking zonu, pjevačica je odlučila da se pohvali svojim milionima. Fahreta je očigledno zaboravila da mnogi građani Srbije, među kojima su i njeni fanovi, žive i sa 200 eura mjesečno.

Koliko je Brena bahata, pokazuje i to što je ova bogatašica čak dva puta uhvaćena kako “drpiše“ struju, o čemu je Informer već pisao. Pjevačica i njen suprug Boba Živojinović prije dvije godine su sa brojila na svojoj vili na Bežanijskoj kosi skinuli plombe i prespojili žice. Tako je izmjerena daleko manja potrošnja od stvarne, pa su “Elektroprivredu Srbije“ oštetili za višemilionski iznos.

Oni su kasnije platili kaznu od 400.000 dinara, iako su ukrali nekoliko puta više. Bez obzira na to što se za ovaj njihov lopovluk saznalo, najpoznatiji estradno-sportski par nastavio je da “marniše“! Pjevačica je u svom “Grand ajriš pabu“ na Zlatiboru ukrala struju u vrijednosti pet miliona dinara.

Živojinovići su pomoću specijalnog magneta “šokatora“ onesposobili elektronsko brojilo na lokalu, zbog čega su mjerači prikazivali da je potrošnja daleko manja od stvarne. Oni su struju krali unazad godinu i po i na taj način su oštetili EPS za više od pet miliona dinara, odnosno oko 41.000 eura.

informer.rs/infozabava.com

536
Advertisement

Leave a Reply