Home / Zabava / Ovo ih pali, a nema veze sa…

Ovo ih pali, a nema veze sa…
Da li ste nekad čuli za “ljubavnu erekciju”? To je onaj osećaj koji imaju zaljubljeni muškarci dok posmatraju svoju dragu u situacijama koje im se dopadaju, piše sajt Cosmopolitan.

Ovo je spisak apsolutno neseksualnih stvari koje pale muškarce i čine da se još više zaljube u vas!

1. Kada dođe kući i sačeka ga obilna i ukusna večera

Postoji ta omražena rečenica da put do srca muškarca ide preko stomaka, ali iako ne podržavamo tradicionalnu ideju o ženi kao domaćici koja gosti muškarca – gospodara, postoji nešto u muškim genima što čini ovu scenu neverovatno privlačnom. Nazovite ga površnim, ali on će bez sumnje odlepiti ako ga dočekate sa večerom koju ste spremili samo za njega! Pa, kad je već tako, iskoristite tu činjenicu i ponekad ga obradujte – on će znati to da ceni.

2. Vi dok držite bebu u naručju

Iako ne planirate porodicu uskoro, a on se izbezumi svaki put kad vam menstruacija zakasni dan-dva, prizor vas i deteta u naručju pokrenuće u njemu potpuno novu, i vrlo nežnu, bujicu osećanja.

3. Kada je bolestan, a vi mu doneste supicu u krevet

Muškarci ponekad vole da se ponašaju kao deca, a prehlada im je odličan alibi da to rade bez griže savesti. Kada je ranjiv, budite pažljivi prema njemu, obavite koju obavezu umesto njega i obavezno mu spremite domaću pileću supicu. Odlepiće!

4. Kada poklonite nešto bez povoda

Jer to znači da mislite na njega. Lepo je dobiti poklon za godišnjicu, rođendan, Dan zaljubljenih, ali pravu ljubav iskazujete kada to radite bez povoda. Plus, ako pokažete da dobro poznajete njegove želje i ukus, dobićete još bonus poena.

5. Kada kuvate zajedno

Gotovo je nemoguće da ostanete kod kuće, posvetite se kuvanju i hranite jedno drugo, a da se to ne pretvori u romantičnu zabavu. Obucite se izazovno da biste dodatno začinili obrok.

6. Kada imate “rat golicanjem”

Svaki par ima tajni borilački klub, jer kada se golicate, valjate po krevetu, cerekate na sav glas i ponašate potpuno otkačeno u paru, bujica endorfina preplaviće vaše telo, a vi ćete se osećati blisko i fantastično.

7. Kada spavate na njegovim grudima

Dobro, znamo da je neudobno, ali pružite mu zadovoljstvo bar ponekad. Jer kada se probudi pre vas i vidi vas tako ušuškane u njegovom naručju, ljubav će prštati poput vatrometa.

8. Kada mu ostavite simpatičnu poruku

Ne padajte na njegove fore “opake muškarčine”, skoro svaki muškarac u sebi krije mecu dobrića koji obožava simpatične romantične poruke. Garantujemo da bi čak i Stiven Sigal cvrkutao od radosti kada bi mu žena napisala nešto duhovito i slatko i ostavila to na stočiću pored kreveta.

COSMOPOLITAN.RS
401
Advertisement

Leave a Reply