Home / Showbizz / Nekada najlepša lica Holivuda, a pogledajte ih sada… posle par godina šta šminka uradi…

Nekada najlepša lica Holivuda, a pogledajte ih sada… posle par godina šta šminka uradi…
Bez obzira da li su pevači ili glumci, svako je nekada ima svoju omiljenu zvezdu koja je dobro izgledala u mladosti. Vremenom stare i neki od njih ne obraćaju pažnju na svoj izgled. Pogledajte i sami.

1. Džesika Simpson

dzesika-simpson-0

Ova pevačica dobila je dosta kilograma zbog trudnoće. Nakon porođaja je izjavila da želi da ostane punačka i da je srećna zbog toga. “Ja zapravo volim da budem punačka. Volim svoje teško telo. Ne vidim zašto bih izgubila na težini, ili me voliš ili me ne voliš”.

2. Džon Travolta

dzon-travolta-1

Njegova karijera je imala uspone i padove, ali njegov izgled samo padove. Mučile su ga glasine o plastičnoj hirurgiji i njegova pojava je postala više nego očigledna. Ovaj nekadašnji srcelomac sada izgleda krupno i ne baš tako impresivno.

3. Ričard Gir

ricard-gir-2
Foto: totalbeauty.com

Nekada sa impresivnom pojavom koje su volele i majke i ćerke, Ričard danas izgleda samo kao stari žigolo.

4. Miki Rurk

miki-rurk-3

Glumac koji je nekada imao “bebi facu”, prešao je u svet boksa i izgleda kao da se još nije oporavio od boravka u ringu. Bio je podvrgnut plastičnoj operaciji kako bi sredio slomljeni nos i mnoge povrede.

5. Alek Boldvin

alek-boldvin-4
Foto: popnewz.com

Alek izgleda kao da ga je baš mrzelo da obrati pažnju na izgled. Iako i dalje ima malo svog šarma, daleko je od onog starog zavodnika.

6. Brendan Frejzer

brendan-frejzer-5
Foto: pinterest.com

Poznat u filmovima kao što su “Džordž iz džungle” i “Mumija”, Frejzer je imao veoma pohvalan izgled. Ali možda ga je borba sa mumijama pretvorila u ono što danas izgleda.

7. Keri Fišer

keri-fiser-6

Ikona filma “Zvezdani ratovi” važila je za vrlo privlačnu ženu generacijama nakon toga. Ali pala je u senku mentalne bolesti, telesne težine i opijata, od kojih je izgubila stari sjaj.

8. La Toja Džekson

la-toja-dzekson-7

Ona je dokaz da plastične hirurgije loše utiču na ljude i mogu da unište čak i najatraktivnije zvezde. Nekada sa čistim i mladalačkim izgledom, La Toja je uspela da “zakopa” svoju prirodnu lepotu.

9. Goldi Hon

goldi-hon-8

Nekada simpatična plavuša koja je uvek nosila haotičnu frizuru, sada malo obraća pažnju na svoj izgled.

10. Brus Džener

brus-dzener-9

Poznati olimpijac koji je dobio zlatnu medalju 1976. godine, godinama nakon toga se oslanjao na plastičnu hirurgiju. Nedavno mu je uklonjena i Adamova jabučica, dok nije konačno postao Kejtlin.

11. Kirsti Eli

kirsti-eli-10

Ova poznata zvezda 80-ih ceo život je imala problema sa alkoholom i kilažom. Uz pomoć mršavljenja uspela je da povrati kilažu, ali ne i top formu. Njena vitkost je zauvek nestala.

12. Keri Elvs

keri-elvs-11

Iako se nedavno pojavio u filmu “Testera”, Keri će oduvek biti poznat kao mladalačka zvezda iz filma “Princeza nevesta”. Međutim, sada se čini da je sve to palo u vodu. Sada je prosed i dobio je punačku figuru.

13. Meg Rajan

meg-rajan-12

Oduvek voljena glumica, Meg i sada pokušava da održi taj svoj “devojački izgled”. Zbog operacija, lice joj je ostalo bez bora, ali taj osmeh od uva do uva daje joj izgled kao češirska mačka.

Image source: ilyke.co

fokuzz.com

2,362
Advertisement

Leave a Reply