Klikom na sliku pristupite sajtu.

Malko starije: Nekada prelepe zvezde, a danas ih teško možete prepoznati – Zabavni Sajt
Home / Showbizz / Malko starije: Nekada prelepe zvezde, a danas ih teško možete prepoznati

Malko starije: Nekada prelepe zvezde, a danas ih teško možete prepoznati
Starenje je problem za svaku osobu i mnogi od nas se obratimo dermatologu ili podvrgnemo tretmanima protiv starenja. Kiseline, kolagen, inekcije, hemijski piling – ako mogu slavni, možemo i mi. Ali da li su uvek uspešni? Pogledajte i sami.

1. Prekoračenje

prekoracenje-0

Goldi Houn je jedna od starijih glumica koje su uvek bile lepe, ali nakon ove fotografije nismo toliko sigurni. Da je ostavila profesionalne hemijske pilinge i kolagene, sigurni smo da ne bi izgledala ovako. Prekoračila je svaku meru!

2. Rasel Krou

rasel-krou-1

Ko je ovaj čovek? Jedva da možete da prepoznate “Gladijatora”, Rasela Kroua – fileri kod dermatologa, botoks i gusta brada nisu uspeli da uspore proces starenja. On je daleko od one osobe iz čuvenog filma.

3. Zatezanje lica za Demi Mur?

zatezanje-lica-za-demi-mur-2

Njoj nije bilo baš lako i odlučila je da stari normalnim putem. Ona nije imala plastične hirurgije zatezanja lica, botoks ili oči, ali bi joj dobro došla poseta dermatologu.

4. Zavisnost od opijata je uzela svoj danak

zavisnost-od-opijata-je-uzela-svoj-danak-3

Nije tajna da se svačiji omiljeni lik iz “Prijatelja” borio sa opijatima. Iako je Metju Peri često bio na rehabilitaciji, to mu nije usporilo proces starenja.

5. Nedovoljno sna i starenje

nedovoljno-sna-i-starenje-4

Meg Rajan i dalje izgleda kao da ima “Nesanicu u Sijetlu”. Preporučujemo joj više sna, vode i zdrave ishrane – možda će ponovo da izgleda normalno.

6. Mik Džeger

mik-dzeger-5

Možda i dalje ima svoje pokrete, ali ne i izgled. Gravitacija je imala svoj uticaj na njega i možda bi zatezanje lica učinilo neko čudo.

7. Radna devojka

radna-devojka-6

58-godišnja Melani Grifit je u centru pažnje od svoje devete godine i čini se da su sad uzele svoj danak. Nije ni čudo što se obratila lokalnom plastičnom hirurgu. Njena lista operacija uključuje tretmane punjenja, podmlađivanja, kolagena, kapaka, botoksa, pilinga i još mnogo toga.

8. Devet i po krugova

devet-i-po-krugova-7

Žene su volele Mikija Rurka u filmu “Devet i po nedelja”, nedoličnom klasiku iz 80-ih godina. On je počeo glumačku i boksersku karijeru, zbog čega mu lice nikada nije bilo najbolje. Nakon toga je imao plastičnu operaciju i išao kod najboljih frizera, ali mu to nije pomoglo.

9. Šesto čulo

sesto-culo-8

Da li se sećate slatkog dečaka iz “Šestog čula” – Hajlija Džoela Osmenta? Ne brinite, ni mi nismo. Bez sumnje, on je išao na vakuumske terapije i mršavljenje i nije ni čudo što ga nema na sceni.

10. Ne toliko Versaće

ne-toliko-versace-9

Da li znate šta se desi kada imate previše operacija kolagena i botoksa? Samo modna kraljica Donatela Versaće to zna. Botoks je relativno novi napredak – samo ne znamo šta će se desiti nakon određenog vremena ili više korišćenja. Da li postoji operacija za vraćanje?

11. Plastična Pamela

plasticna-pamela-10

Plastična hirurgija i starenje oduzimaju mogućnost od svačije omiljene devojke iz “Čuvara plaže” u osobu koja kao da je tek izašla iz kreveta. Pamela Anderson je odličan primer za to. Previše botoksa i kolagena su je znatno uružnili. I najbolji proizvodi imaju svoj rok trajanja.

12. Tari treba poseta dermatologu

tari-treba-poseta-dermatologu-11

Tara Rejd izgleda drastično drugačije od one komšinice iz “Američke pite”. Ona izgleda kao da je tornado prošao pored nje. Uz liposukciju, vakuumsku terapiju i botoks, izgleda mnogo starije nego žene duplo starije od nje.

13. Kum

kum-12

Samo da dokažemo ono što žene najviše mrze – muškarci bolje stare od njih. Al Paćino je pušio ceo život, što znači da bi mu koža drugačije izgledala, ali se čini da je napravio pravi izbor kada je ostavio inekcije botoksa i druge plastične operacije.

14. Vrisak

vrisak-13

Njoj ne fali novac i udala se za milijardera, ali i pored toga se čini da se Dženet Džekson malo opustila. Zapravo, dovoljno. Sada živi u Saudijskoj Arabiji i ne možemo da krivimo tamošnju hranu.

15. Betmen

betmen-14

Šta se desilo kada se Betmen penzionisao? Previše je pio, jeo, zaboravio da vežba i dobio na kilaži. Šta bi na to rekao Ledeni čovek za izgled Vala Kilmera?

16. Rokenrol

rokenrol-15

Ako postoji razlog zašto ne treba da jedete slepe miševe, onda je to ovaj. Navodno to čini da izgledate starije nego što jeste, kao što je Ozi Ozborn, roker i pevač grupe “Black Sabbath”. Nije samo to izazvalo starenje, već i opijati i alkohol. Pitamo se da li je ikada čuo za prirodne lekove ili tretmane protiv starenja.

17. Sudnji dan

sudnji-dan-16

Šta se desi kada ne brinete o sebi kao mlada zvezda? Verovali ili ne, ovo je Edvard Furlong, zvezda filmova “Amrička istorija X” i “Terminator 2: Sudnji dan”. Ne biste ga nikada prepoznali.

18. Džeksonova se menja

dzeksonova-se-menja-17

Iskreno, Džeksonovi nisu poznati po tome da stare lepo ili prirodno, zar ne? Majkl Džekson… pa, njegove kozmetičke promene su bile vrlo vidljive. Dženet Džekson je takođe na listi. Ovde imamo LeToju Džekson , još jednu Džekson zvezdu koja je imala previše botoks inekcija.

19. Bore i podbradak

bore-i-podbradak-18

Ista kosa, isti pogled rok zvezde i par bora i podbradak. Čak i legendarni gitarista kao što je Sleš nije pošteđen starenja.

20. Stounova izbegava operaciju

stounova-izbegava-operaciju-19

Iako plastična operacija nije dobra ideja, Šeron Stoun je rekla da nije imala ni jednu , uprkos nagovaranja od strane mnogih ljudi. Ona možda nije žrtva kolagena ili botoksa, izgleda kao da joj je potreban dobar noćni san.

21. Duh iz čarobne lampe

duh-iz-carobne-lampe-20

Da budemo iskreni, ne možemo da idemo u korak sa Kristinom Agilerom – kilaža, plastične hirurgije, njena ličnost. Pevačica “Duha iz čarobne lampe” je ovih dana malo zdravija u odnosu na raniju pojavu, ali nema sumnje da konstantne promene uzimaju svoj danak.

22. Kasne botoks inekcije

kasne-botoks-inekcije-21

Kraljica popa ima impresivnu karijeru za sobom koja traje već decenijama. 57-godišnja Madona je rekla da je prošla mnoge procese plastičnih procedura tokom godina kako bi ostala mlada – profesionalni fileri i botoks, kao i vežbe i dijete.

23. Opasni poduhvat

opasni-poduhvat-22

Ona je lice “Weight Watchers”-a, ali nije lako gledati je sad. Znamo da ima decu, ali to nije razlog da se toliko zapusti.

24. O, Deni

o-deni-24

Pitamo se da li bi Sendi išla po Denija da je znala da izgleda kao otac njenog druga? Starenje nije zaobišlo našu omiljenu zvezdu “Groznice subotnje večeri” i “Briljantina”, sa filerima i lošom ishranom. Njemu pod hitno treba teretana i zdrava ishrana.

25. Stiven Tajler

stiven-tajler-25

On bi lako mogao biti pomešan sa nekom starom ženom kojoj visi lice. Njegova pojava u žiriju “Američkog idola” i oblačenje poput žene čine situaciju još gorom.

26. Lindzi Lohan

lindzi-lohan-26

Za nju je sve propalo – od tinejdžerke van kontrole, zatvora, suđenja – sve do izgleda sredovečne žene koja prolazi kroz krizu srednjih godina. Neka joj neko pomogne.

27. Kit Ričards

kit-ricards-27

Nekada je imao lepu pojavu u “Rolling Stones”-ima, ali sada ne izgleda toliko kao zlatni dečko. Nije ni čudo kada pevate uz Mika Džegera. Ričardovo lice odaje život pun alkohola, opijata i teškog života.

28. Modna lepotica

modna-lepotica-28

50-ih i 60-ih godina, Brižit Bardo je bila jedna od najlepših žena Holivuda. Šta se dobija nakon 6 dekada? Da budemo iskreni, ne toliko lepo lice. Ona tvrdi da stari prirodno i da nije imala inekcije botoksa ili pilinga.

29. Mark Hamil

mark-hamil-29

Najpoznatiji po ulozi Luka Skajvokera u “Ratovima zvezda”, započeo je karijeru kao privlačan mladić. Nažalost, bio je žrtva saobraćajne nesreće, što je rezultiralo oštećenja na licu i nakon toga nikada nije izgledao isto.

30. Mekoli Kalkin

mekkauli-kalkin-30

Pa… Pretpostavljamo da se ovo desi kada ostavite dete samo tokom svečane sezone. Ovo je važna lekcija za sve roditelje.

31. Dženifer Lopez

dzenifer-lopez-31

Iako je i dalje vrlo zgodna, ne može se reći da je u najboljem periodu.

 

Image source: tomorrowoman.com

fokuzz.com

321
Advertisement

Leave a Reply