Home / Zabava / Kapetan Intera otkriva kako je suigraču oteo ženu ili ona njega: “Bez srama je sjela iza mene”

Kapetan Intera otkriva kako je suigraču oteo ženu ili ona njega: “Bez srama je sjela iza mene”
Nogometaš Mauro Icardi napisao je autobiografiju u kojoj je otkrio kako je oteo svoju suprugu od suigrača.

Kapetan Intera, nogometaš Mauro Icardi, objavio je svoju autobiografiju, a u njoj je otkrio i neke detalje iz privatnog života. Priznao je da je oteo ženu svom bivšem suigraču i prijatelju Maxiju Lopezu dok suzajedno igrali u Sampdoriji. Lijepa i fatalna Wanda poslala je Mauru jednog dana poruku u kojoj ga je zamolila da joj kupi stvari u Americi.

oteozenu1

Kapetan Intera, nogometaš Mauro Icardi, objavio je svoju autobiografiju, a u njoj je otkrio i neke detalje iz privatnog života. Priznao je da je oteo ženu svom bivšem suigraču i prijatelju Maxiju Lopezu dok su zajedno igrali u Sampdoriji. Lijepa i fatalna Wanda poslala je Mauru jednog dana poruku u kojoj ga je zamolila da joj kupi stvari u Americi.

oteozenu2

“Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala želim li s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom trenutku je njen brak završavao”, sjeća se Mauro. Lopez i Icardi nakon svega više ne komuniciraju te se Lopez, logično, na svakom okršaju odbija rukovati s bivšim prijateljem.

Infozabava.com

522
Advertisement

Leave a Reply