Home / Showbizz / Kako su mogli: Prevarili svoje prelepe supruge sa naizgled ne baš toliko dobrim

Kako su mogli: Prevarili svoje prelepe supruge sa naizgled ne baš toliko dobrim
Ljudi odlučuju da varaju svoje supružnike i ponekad te osobe koje izaberu nisu baš najlepša stvorenja na Zemlji. Kada poznati varaju, onda očekujete da su to neke lepše ili zgodnije dame nego što su to učinili ovi muškarci. Neki od njih će vas ozbiljno šokirati.

1. Hju Grant

hju-grant-0

Hju Grant je uništio 13-godišnji brak sa neverovatnom Elizabet Harli sa ženom za pratnju, koja je bila sve samo ne to.

2. Edi Marfi

edi-marfi-1

Edi Marfi je varao svoju nestvarno lepu suprugu Nikol Mičel sa trans osobom pod nazivom “Šalomar” – možda je dobio nešto više od žene nego što je tražio.

3. Gordon Remzi

gordon-remzi-2

Gordon Remzi je varao ženu Tanu 12 godina sa profesionalnom ljubavnicom Sarom Sajmonds, koja nije ništa u odnosu na gospođu Remzi.

4. Robert Lendž

robert-lendz-3

Robert Lendž je varao svoju mnogo lepšu ženu Šanaju Tvejn sa Marijom En Tijabaud, koja je bila Šanajina najbolja prijateljica – vrlo hladnokrvno.

5. Džesi Džejms

dzesi-dzejms-4

Džesi Džejms je varao svoju uspešnu i prelepu ženu Sandru Bulok sa vrlo nedoličnom Mišel MekDži. Otkriće se desilo nedugo nakon što je Bulokova održala govor na dodeli Oskara i izjavila kako je Džejms neverovatan.

6. Princ Čarls

princ-carls-5

Princeza Dajan je otkrila da je princ Čarls varao sa Kamilom Parker Boul na njihovom medenom mesecu – ne zovu ga Princ Velsa za džabe.

7. Itan Houk

itan-houk-6

Ako već varate ženu, onda nemojte to da radite sa ženom koja je manje dobra verzija vaše. Itan Houk je varao neverovatnu Umu Turman sa Rajan Šouhjuz, koja je bila porodična bebisiterka, a sada je njegova žena.

8. Džad Lou

dzad-lou-7

Džad Lou je doživeo neuspeh kada je prevario svoju prelepu i talentovanu ženu Sijenu Miler sa njihovom dadiljom. Navodno, on voli žene koje izgledaju kao obične devojke iz susedstva.

9. Rajan Filip

rajan-filip-8

Rajan Filip je možda predugo živeo u senci svoje žene, oskarovke Riz Viterspun, i možda je baš zato prevario sa manje poznatom glumicom Ebi Korniš. Ona je glumila u filmu “Iznenadni udarac”.

10. Toni Parker

toni-parker-9

On je prevario svoju prelepu ženu Evu Longoriju sa ženom svog saigrača, Brenta Berija. Ako već želite da rasturite odlično prijateljstvo sa drugom, onda to uradite sa lepšom damom.

11. Tajger Vuds

tajger-vuds-10

Tajger Vuds je varao svoju prelepu suprugu Elin sa običnom devojkom koju bi mogao da ima bilo ko. Ako imate težnju da budete devojka Tajgera Vudsa, budite sigurni da ste u otvorenoj vezi i da ga nikada ne dodirujete bez zaštitnog odela.

12. Arnold Švarceneger

arnold-svarceneger-11

Arnold je zaista zapao u krizu kada je prevario prelepu ženu Mariju Šriver sa ženom koja je bila inspiracija za sobaricu iz crtane serije “Porodični čovek”.

Image source: emgn.com

fokuzz.com

530
Advertisement

Leave a Reply