Klikom na sliku pristupite sajtu.

Kako da znate da je upravo imala se*s – Zabavni Sajt
Home / Zabava / Kako da znate da je upravo imala se*s

Kako da znate da je upravo imala se*s
Nekoliko trikova koji ce vam otkriti da je zena upravo imala se*s

Muškarce je relativno lako prepoznati čim su imali se*s. Hodaju pola metra iznad zemlje, zvižde i pozdravljaju ljude koje inače izbjegavaju u širokom luku. Ako i niste sami primijetili, velika je vjerovatnoća da će vam se i sam pohvaliti, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio djevojku koja mu se sviđa.

Međutim, kako stvari stoje sa ženama? Kako prepoznati da je i ona imala akciju prošle noći, osim ako nema istu odjeću od juče (ili mušku košulju), čudno hoda, ima raščupanu kosu, šljivu na vratu ili razmazane ostatke šminke? Evo odgovora.

Više vas privlači

Što ima više se*sualnih aktivnosti u životu, njeno tijelo će lučiti više feromona, hemijskih glasnika kojima je cilj da privuku suprotan pol. Zapravo, ako stojite pored nje i osjetite vaš motor kako se pali, velika je vjerovatnoća da je ona već imala se*s. Više sreće drugi put…

Srećnija je

Istraživanje na 15 hiljada ljudi pokazalo je da su oni koji imaju se*s dva ili tri puta nedjeljno, 55 odsto srećniji od onih koji su u periodu suše. Zato posmatrajte te znakove, pogotovo ako je srećnija nego inače.

Ne prigovara

Hormon oksitocin je čini zadovoljnijom. Žena koja je upravo imala se*s ne zvoca mnogo… Ona ne primjećuje svakodnevne gluposti koje je inače nerviraju.

Zgodnija je nego inače

Naučnici su dokazali da je ljudsko tijelo daleko zdravije kad praktikuje se*s. Mišići se razgibaju, krvotok procirkuliše, što je uvijek dobro. Ako vam se čini zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi kurs za vježbanje, znajte šta je u pitanju.

Naspavana je

Žene nakon orgazma luče za 30 odsto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Duboki san = dobar san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, možda je nakon se*sa odlično spavala.

Manje je zahtjevna

U ovom slučaju uključuje se hormon oksitocin, koji će je učiniti zadovoljnijom, te neće biti toliko razdražljiva. Ovaj znak ćete vjerovatno najlakše prepoznati.

cdm.me

58
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =