Klikom na sliku pristupite sajtu.

Ispovest devojke: Ništa me nije moglo pripremiti na šok koji smo doživeli na samom vrhuncu – Zabavni Sajt
Home / Ispovijesti i SMS / Ispovest devojke: Ništa me nije moglo pripremiti na šok koji smo doživeli na samom vrhuncu

Ispovest devojke: Ništa me nije moglo pripremiti na šok koji smo doživeli na samom vrhuncu
Na društvenoj mreži Redit možemo pročitati razne ispovesti, ali nakon priče ove devojke ćei vas biti sramota!

Naime, korisnica koja se potpisuje kao Muricannn_way ispričala je svoju šokantnu ispovest o trenutku kada joj je seksualna igrica sa dečkom u autu potpuno upropastila život.

Kada pročitate šta joj se dogodilo, doživećete transfer blama.

“Danas sam se s*e*ala kad sam pristala da oživim jednu od dečkovih fantazija. On je uvek maštao o tome da mu pružim oralni seks dok vozi. Dugo sam oklevala oko toga zbog više razloga, recimo, ako naletimo na rupu pa mu slučajno udarim penis ili ako doživimo nesreću jer je on zatvorio oči na vrhuncu. Ali ništa me nije moglo pripremiti na ono što se zaista dogodilo.

Zbog posla sam bila nekoliko nedelja u inostranstvu i dečko me pokupio na aerodromu kad sam se vratila. Bili smo oduševljeni što se vidimo, ljubili smo se, grlili, odvezli do grada, šetali, ručali i oko pet popodne krenuli na trosatni put kući.


Foto: Profimedia

Prilično smo seksualno aktivan par, nekad imamo seks i dva-tri puta dnevno ako možemo, tako da nam je nekoliko nedelja razdvojenosti teško palo i bili smo napaljeni. Razmenjivali smo seksi poruke, a on mi je pisao što želi da mu radim. Pogađate, jedna od stvari bila je oralni seks tokom vožnje.

Ukratko, krenuli smo na put, slušali muziku, pričali o mom putovanju i onome šta je on radio. Na kraju smo postali jako napaljeni. Mislila sam da možemo da pričekamo, ali posle dva sata dečko je stavio ruku na moje bedro i spustio je do mog intimnog područja i stavio prst u mene. Pogledala sam ga i videla da mu je dignut, što me još više napalilo. Da skratim, jedna stvar je vodila drugoj i odlučila sam da ga zadovoljim. Bilo je odlično, njemu je bilo super, meni je bilo super. Bilo je seksi.

Na početku sam mu rekla da pazi kad se mimoilazimo s automobilima i da mi kaže da stanem. Ali, kako su stvari išle dalje, postajalo mi je svejedno, štaviše napaljivala me pomisao da neko zna šta radimo. Osim toga, saobraćaja skoro nije ni bilo. Ali, tad je sve krenulo po zlu.

Želim da ostanem anonimna bez odavanja previše detalja, samo želim da kažem da sam došla u grad u kom moj otac radi tri dana nedeljno. Zaboravila sam da četvrtkom uveče dolazi kući. Nije mi ni palo na pamet da ga pitam da me on odveze, jer sam se ranije dogovorila s dečkom. Ono što se dogodilo nisam ni zamišljala.
Moj dečko je počeo da usporava jer je trebalo da skrenemo na put prema mom gradu. Mislila sam da bi on trebalo da svrši pre nego što dođemo blizu mog stana. Zagnjurila sam glavu i brzo se pomerala. Kad je počeo da svrš*va, čula sam nekog da ga doziva. Auto je stao pored nas. Moj dečko je bukvalno svršio kad smo čuli taj glas i zastenjao.

Čula sam: “Koji k***c!” i prepoznala glas. Uspaničila sam se i skočila, udarila glavom u volan, ugrizla se za jezik i ispljunula sp*rmu svuda. Pogledala sam svog oca kako zuri u mene kroz prozor. Pogledao nas je oboje, okrenuo se i nastavio da vozi.


Foto: Profimedia

Mi smo se odvezli prema dečkovom stanu i odustali od ideje da iznenadimo moje roditelje. Mislim da je tata doživeo dovoljno iznenađenja. Bukvalno nije ništa rekao. Sreli smo se drugi dan, jer nas je mama pozvala na večeru. Bilo je neverovatno neprijatno. Mislim da se dečko skoro usrao od straha. Iako ništa nije rečeno, mislila sam da i moja mama zna sve. Iako više ne živimo blizu, kad god sretnem tatu setim se toga”, opisala je ova devojka.


Foto: Profimedia

(Kurir)

76
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =