Klikom na sliku pristupite sajtu.

HIMEN (NE) PUCA UVEK POSLE PRVOG SE*SA: Zablude o va*ini – Zabavni Sajt
Home / Zabava / HIMEN (NE) PUCA UVEK POSLE PRVOG SE*SA: Zablude o va*ini

HIMEN (NE) PUCA UVEK POSLE PRVOG SE*SA: Zablude o va*ini
Zbog nedostatka informacija o ženskoj anatomiji, zablude o ženskoj ejakulaciji, himenu i G tački uzimaju se zdravo za gotovo iako, u stvari, nemaju veze sa istinom

Ako ste deprimirane zbog izgleda svojih stidnih usana, mislite da ne mirišete lepo “tamo dole” ili još žalite što je vaš prvi dečko ostao u ubeđenju da vam je neko drugi pre njega “skinuo” himen, možda je vreme da saznate pravu istinu o svojoj vagini.

I žene imaju ejakulciju usled orgazma

Jedna od najvećih debata o ženskoj seksualnosti poslednjih godina ticala se njihove navodne ejakulacije ili tzv. “squirtinga”. A onda je “Journal of Sexual Medicine” objavio rezultate istraživanja koje bi trebalo zauvek da reši sve nedoumice.

U istraživanju je učestvovalo sedam žena koje su prijavljivale da tokom seksualne stimulacije izlučuje velike količine tečnosti, a iz hemijske analize ovih tečnosti zaključeno je da je zapravo reč o “neželjenom ispuštanju urina tokom seksualne aktivnosti”. Dakle, takozvana ženska ejakulacija je verovatno samo nekontrolisanjo ispuštanje manjih količina urina koje se događa usled prevelike uzbuđenosti.

Od previše seksa žene postaju manje “uske”

Obično su muškarci ti koji “puštaju” priče o velikim vaginama u kontekstu žena koje su imale više partnera, iako to nema veze sa zdravim razumom.

– Polni odnosi ne mogu trajno raširiti vaginu. Proces širenja vagine tokom uzbuđenja događa se isto kao što je to slučaj sa muškom erekcijom – dakle, vagina se širi, ali se i ponovo sužava nakon seksa i to je proces koji se dešava bez obzira na to koliko često žena praktikuje seks, objašnjava seksualni psiholog Majkl Kastlmen.

Izuzetak postoji jedino kod žena koje su rađale više puta.
– Iako je vagina izuzetno elstična, kod njih u malom procentu postoji mogućnost da se ona ni nakon šest meseci od porođaja ne vrati u potpuno isto stanje – kaže dr Kastlmen.

Vaša vagina ima neprijatan miris

Ne postoji žena na svetu koja se nije u jednom trenutku zapitala da li je njen miris “tamo dole” neprijatan ili čak ogavan. Odgovor je: ne!

Ginekolozi kažu da, osim ako nemate neku infekciju, a to biste shvatili na druge načine, miris vaše vagine je zdrav i lep i ne može se uporediti sa bilo čim drugim. U zavisnosti od ishrane, nivoa pH, hormonskih promena ili toga u kojem delu ciklusa se žena nalazi u datom trenutku, miris, ali i ukus njene vagine može da varira i to je prirodna pojava.

Screenshot_8-2-300x172

Foto-ilustracija: Foter.com / CelebfashionLA

Nakon prvog seksa puca himen

Himen je tanka membrana na ulazu u vaginalni kanal s kojom, to treba znati, nisu rođene sve žene. Zato, uvreženo mišljenje o tome da ovaj “dokaz” nevinosti treba snažno da pukne tokom prvog seksa, te da tom prilikom bude i mnogo krvi, ostaje u domenu hipotetičkih tvrdnji.

Štaviše, ukoliko tokom prvog seksa niste primetili ni kap krvi, verovatno himena nije ni bilo. Gledajte na to sa vedrije strane – za razliku od žena koje ga imaju, za vas je to bilo manje bolno.

Ako želite višestruke orgazme morate da locirate G tačku

Nakon što je famozna G tačka otkrivena, mnogi su pomislili da prethodne generacije žena (koje nisu znale za nju) uopšte nisu uživale u seksu. Ovo, naravno, nije istina.

Ako nikad do sada niste doživeli orgazam zahvaljujući G tački, možda je pravi razlog to što je zapravo i nemate. Naučnici i dalje raspravljaju o postojanju G tačke, a činjenica da tek sedam odsto žena može da doživi orgazam tokom penetracijskog seksa, dok je ostalima (93 odsto) neophodna i stimulacija klitorisa, govori u prilog nedavnoj tvrdnji italijanskih naučnika da je G tačka “naučna prevara”.

Muškarci ne vole dlake “tamo dole”

Postoji mit u ženskom heteroseksualnom svetu da ako vaše prepone i velike usne nisu glatke poput bebine guze, nijedan muškarac neće želeti da priđe vašem međunožju. S druge strane, trend prirodnog izgleda usled kojeg su mnoge slavne žene počele da praktikuju čak i dlake na nogama sve više uzima maha.

Istina je zapravo negde između. Većina muškaraca preferira uredno podšišane stidne dlačice, i to im je mnogo privlačnije od “šume” u stilu 70-ih ili potpune nagosti, piše Daily Dot.

Vaše stidne usne su asimetrične i ružne

Iako svaka žena ima drugačije male i velike usne i klitoris, mnoge od njih su deprimirane zbog njihovog izgleda.

Zato se čak 37 odsto žena podvrgava labioplastici (korekciji stidnih usana) isključivo iz estetskih razloga, iako su moguće nuspojave ovog zahvata brojne –  od infekcija i krvarenja do  trajnog oštećenja nervnih završetaka ove regije.

(Telegraf.rs / Express.hr)

284
Advertisement

Leave a Reply