Home / Skandal / DOGOVORILA SE*S NA INTERNETU: Pogledajte kako ju je ubedio ovaj stranac!

DOGOVORILA SE*S NA INTERNETU: Pogledajte kako ju je ubedio ovaj stranac!
Kako je Tinder jedna od najpopularnijih stranica za spojeve trenutno, nerijetko se događa da se dvoje ljudi nakon određenog vremena dopisivanja odluči upoznati. No, to ne ispadne uvijek kako si to jedna, a možda i obje, strane zamišljaju.

Neko se lažno predstavi, stavi photoshopiranu fotku ili pak preuveliča svoje kvalitete te se (ponekad) ispostavi da preko puta vas sjedi neko s kim ne biste ni u ludilu izašli van da ste ga upoznali konvencionalnim putem.

Stoga je londonski pub Brickyard u ženskom WC-u postavio poruku da će njihovo osoblje pomoći gošćama ako se nađu u takvoj situacij, a neko ga je fotografisao i objavio na Imguru pa je vrlo brzo postao viralan.

5724713d-bff4-4419-bf31-34ef0a0a0a64-natpis

“Vaš spoj s Tindera je krenuo po krivu? Ne izgleda kao na fotografiji ili je čudak? Ako ste na lošem spoju ili jednostavno ne ide, dođite do šanka i tražite Rachelle ili Jennifer i mi ćemo vas izvući iz te situacije i/ili pozvati taksi. Vaša sigurnost je naš najveći prioritet.

Ako vas iko gnjavi ili se zbog njega osjećate nelagodno, recite nam. Mi ćemo ih diskretno maknuti i, ako je potrebno, zamoliti ih da odu. Brickyard je siguran i zabavan, želimo da uživate dok ste ovdje. Recite nam što se događa i mi ćemo to riješiti :)”, stoji u poruci.

Osoblje Brickyarda za lokalne medije komentiralo je kako su znak stavili isključivo zbog sigurnosti gošća te nisu ni očekivali da će njihova poruka postati viralna. A poručili su kako će staviti i poruku namijenjenu muškarcima u nevolji.

krajina.ba

448
Advertisement

Leave a Reply