Home / Zabava / Cura ima dvije vag*ne – Lijeva mi je manja pa je cuvam za posebne prilike

Cura ima dvije vag*ne – Lijeva mi je manja pa je cuvam za posebne prilike
mam dvije vag*ne – Lijeva mi je manja pa je cuvam za posebne prilike

Iako je rijetko, stanje u kojem žena ima dvije funkcionalne vagine, uključujući dvije maternice i dva cerviksa, a o tome i svom seksualnom životu progovara jedna žena

imam

Žena rođena s dvije maternice, dva cerviksa i dvije vagine na Redditu je progovorila o svom neobičnom medicinskom stanju , a ona i njen dečko odgovarali su na znatiželjna pitanja ljudi, osobito ona koja se tiču njihovog seksualnog života.

Pod nadimkom nurseryRN predstavila se kao djevojka u ranim 20-ima, koja je svoje stanje otkrila sa 16 godina.

Imam dvije maternice i dvije vagine, a s obje je moguć seks. Jednako tako, moguća je i trudnoća u obje maternice. Postoji velik rizik da bi moja djeca bila mala ili prijevremeno rođena, jer su moje maternice manje od normalnih. Dijete ću moći poroditi isključivo carskim rezom.

Na svaku maternicu imam spojen jedan jajnik i jajovod, a menstruaciju, hvala Bogu, imam samo jednom na mjesec. Liječnik mi je rekao da slobodno koristim dva tampona odjednom za svaku maternicu, no koristim samo jedan i funkcionira. Dali su mi na izbor želim li ukloniti pregradu između maternica koje će ih pretvoriti u jednu, no za posljedicu bi imala ožiljkasto tkivo te bi dva put na dan u vaginu trebala stavljati kalup i nositi ga nekih šest mjeseci kako bi se sve unutra prilagodilo.

Moj je seksualni život dobar. On ovisi o tome u koju vaginu moj partner penetrira. One se nalaze jedna kraj druge, a lijeva strana više boli jer je manja. Nažalost, zbog mog septuma G-točka je zakrivena. No, što se svega ostalog tiče, nisam puno drugačija od drugih.

Na to se nadovezao i njezin dečko, koji je objasnio kako je doživljaj seksa različit s njegovom sadašnjom djevojkom nego s prijašnjima, no s druge strane – i sve su vagine različite. Kaže kako on zapravo ne primjećuje da postoje dvije vagine, no trudi se “naciljati onu desnu, jer je to njoj draže.

Prošle je godine poznata YouTuberica Cassandra Bankson otkrila kako također ima dvije dvije vagine.

Detalje o tome kako je to otkrila pogledajte u njenom videu:

Muškarac s dva penisa – a oba “rade”
Muškarac koji je na Redditu priznao kako ima dva funkcionalna penisa planira napisati knjigu o tome stanju. Otkrio je kako je to često predmet čuđenja, a javljaju mu se razni fetišisti koje zanima njegova spolna orijentacija jer ih uzbuđuje pomisao na dva penisa.

bayernnews.info

481
Advertisement

Leave a Reply