Klikom na sliku pristupite sajtu.

Činjenice: Šta Vaša zadnj*ca govori o Vama – Zabavni Sajt
Home / Zabava / Činjenice: Šta Vaša zadnj*ca govori o Vama

Činjenice: Šta Vaša zadnj*ca govori o Vama
Kakva vam je zadnjica, takvo vam je zdravlje – Sta vasa zadnjica govori o vama

Prva pomisao na debelu zadnjicu je i da je dotična osoba gojazna, a sam tim i da ima problem sa zdravljem.
Ipak, ovo ne mora uopšte da bude tačno, nečija figura prosto može da „podnese” nešto veću zadnjicu. Kada je u pitanju zdravlje, sjetite se da je mnogo opasnije imati salo oko grudi, odnosno u blizini srca.

zadnjiva

Zapravo, masne naslage na bokovima štite srce zadržavaljući salo na mjestima sa kojih ne mogu da naštete vitalnim organima.

“V OBLIK”

Za ovaj oblik karakterističan je uzak struk i nešto širi kukovi. Zadnjica je zapravo najšira u donjem dijelu leđa, a onda se postepeno sužava. Ovaj oblik zadnjice karakterističan je za starije žene, a neophodno je da regulišete unos masti, pogotovo trans-masti koje ne bi trebalo da konzumirate uopšte.

ČETVRTASTI OBLIK

Ili kako se drugačije naziva, “mišićava zadnjica”. Karakterišu je približno slične dimenzije širine kukova i zadnjice. Ovakav oblik naziva se i “dječačka građa”. Ovakvu zadnjicu veoma je teško preoblikovati i potrebno je raditi posebne i prilično agresivne vježbe i čučnjeve kako bi se promijenila. Ove osobe su obično veoma zdrave, ali u nekim slučajevima mogu da imaju malo sala na bokovima. Rješenje? Samo čučnjevi.

OKRUGLI OBLIK

Drugačije se naziva i oblik “trešnje” ili “jabuke”. Struk je znatno uži od zadnjice koja je obla i puna. Osobe koje posjeduju ovakav oblik zadnjice uglavnom su veoma zdrave.

SRCOLIKI OBLIK

Definitivno najpoželjniji oblik zadnjice, i svakako najljepši. Ipak, ukoliko ne vježbaju, ove osobe rizikuju da imaju srčanih problema.

fokus.ba

251
Advertisement

Leave a Reply